A Sevilla elleni keret

LOGO CHAMPIONS LEAGUE.jpgA Juventus, dacára a bajnoki botladozásnak, nagyszerűen kezdte a Bajnokok Ligája csoportkörét, habár az első két mérkőzésen aratott két diadalt két döntetlen követte az előzetesen a négyes leggyengébb tagjaként jegyzett Borussia Mönchengladbach ellen. A Manchester City torinói legyőzésével a zebramezes csapat bebiztosította a továbbjutást, a saját kezébe vette sorsát, s a Sevilla ellen már egy döntetlen is elegendő ahhoz, hogy megkoronázza őszi teljesítményét, s a csoport első pozíciójából lépjen az egyenes kieséses szakaszba. 

Massimiliano Allegri számos sérülés által hátráltatott csapata pénteken jelesre vizsgázott, némileg felforgatott kezdőcsapattal is három ponttal tért haza a Lazio elleni bajnokiról, s ugyan a Sevilla nincs éppen csúcsformában, a helyzet nem javult, hiszen influenza miatt Mario Mandžukić kimaradt a Spanyolországba utazó kertből, s Sami Khedira, Martín Cáceres, Hernanes és Roberto Pereyra mellett, a Lazio ellen enyhébb sérülést begyűjtő Patrice Evra és a lábadozó Mario Lemina sem léphet pályára a Ramón Sánchez-Pizjuán Stadionban. 

A Sevilla ellen készülő torinói keretben helyet kapott a Primavera csapat kapusa: Mattia Del Favero, középpályása: Stefano Pellini, illetve támadója: Fabio Morselli is.

A mérkőzést lengyel Szymon Marciniak vezeti majd, segítői Paweł Sokolnicki és Tomasz Listkiewicz lesznek.

A Juventus 19 fős kerete a következő:

Kapusok: Buffon, Neto, Del Favero

Védők: Chiellini, Alex Sandro, Barzagli, Bonucci, Rugani, Lichtsteiner

Középpályások: Marchisio, Pogba, Cuadrado, Sturaro, Vitale, Pellini

Csatárok: Zaza, Morata, Dybala, Morselli

A 20:45-kor kezdődő mérkőzést egyik adó sem közvetíti élőben, így maradnak a streamek, például itt, itt, esetleg itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://oregholgy.blog.hu/api/trackback/id/tr638216612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Öreg Hölgy

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása