A Manchester City elleni keret

LOGO CHAMPIONS LEAGUE.jpgAz utóbbi évek során a Juventus rendre megszenvedett a Bajnokok Ligája csoportkörében, azonban a jelenlegi kiírásban nagyszerű rajtot vett, s első két mérkőzését megnyerve, majd némileg megtorpanva, most a Manchester City csapatát fogadja, s egy esetleges győzelemmel komoly lépést tehet a továbbjutás és a csoport első helye felé. 

Massimiliano Allegri dolgát számos sérülés nehezíti a kezdőcsapat összeállításában, hiszen Sami Khedira, Roberto Pereyra, Kwadwo Asamoah, Martín Cáceres és Hernanes sem bevethető, azonban az AC Milan ellen a pályát idejekorán elhagyni kényszerülő Patrice Evra már ott lehet a zebramezes kezdő tizenegyben.

A két csapat első összecsapására a D-csoport küzdelmeinek első játéknapján került sor, s az Etihad Stadiumba látogató Juventus erősen vitatható körülmények között került hátrányba, azonban Mario Mandžukić találatával előbb egyenlített, majd Álvaro Morata káprázatos, Del Pierót idéző lövésével kialakította a 2:1-es végeredményt, s győzelemmel, valamint három ponttal tért haza Torinóba.

A mérkőzés játékvezetője a német Felix Brych lesz.

A Juventus 22 fős kerete a következő:

Kapusok: Buffon, Neto, Audero

Védők: Chiellini, Alex Sandro, Barzagli, Bonucci, Rugani, Lichtsteiner, Evra

Középpályások: Marchisio, Pogba, Cuadrado, Lemina, Sturaro, Vitale

Csatárok: Zaza, Morata, Mandžukić, Dybala

A 20:45-kor kezdődő mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.

A bejegyzés trackback címe:

https://oregholgy.blog.hu/api/trackback/id/tr318125538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Öreg Hölgy

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása