A Milan elleni keret

Serie A logo.jpgA Juventus az AC Milan együttesét fogadja, s az itáliai rangadó két a táblázaton méltatlan pozícióban tanyázó csapat összecsapását hozza majd, amelyen, esetleges győzelmével, a zebramezes együttes megelőzheti a közvetlenül előtte, a bajnoki táblázat hatodik helyén várakozó milánóiakat.

A válogatott szerepléséről könnyebb sérüléssel visszatérő Gigi Buffon, Stephan Lichtsteiner és Mario Mandžukić bevetésre kész, azonban Kwadwo Asamoah, Roberto Pereyra és Martín Cáceres bizonyosan hiányozni fog Massimiliano Allegri csapatából.

A két csapat legutóbbi találkozója a Juventus Stadiumban a hazai csapat 3:1-es győzelmével zárult. Carlos Tévez találatával a Juventus szerezte meg a vezetést, azonban a Milan részéről Antonelli egyenlített, majd Leonardo Bonucci szöglet utáni góljával ismét a torinóiak kerültek előnybe, végül Álvaro Morata révén bebiztosították a három pont sorsát.

A Juventus, a jelenlegi szezonban páratlan módon, zsinórban aratott két bajnoki győzelmet követően várja történelmi riválisát.

A Juventus 22 fős kerete a következő:

Kapusok: Buffon, Neto, Rubinho

Védők: Chiellini, Alex Sandro, Barzagli, Bonucci, Rugani, Lichtsteiner, Evra

Középpályások: Khedira, Marchisio, Pogba, Hernanes, Cuadrado, Lemina, Sturaro, Vitale

Csatárok: Zaza, Morata, Mandžukić, Dybala

A 20:45-kor kezdődő mérkőzést a DigiSport 1 élőben közvetíti.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://oregholgy.blog.hu/api/trackback/id/tr588125524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Öreg Hölgy

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása